Resultaten Nutri-Phite ® Magnum S 

 Nutri-Phite® Magnum S is een geconcentreerde meststof met specifieke voedingsstoffen in sterk oplosbare vorm. Wanneer het product op het juiste moment als blad- of wortelbehandeling wordt gebruikt bevorderd dit de plantengroei, plantontwikkeling,  de aanmaak van nieuwe wortels, kwaliteit en opbrengst.

Door behandeling met Nutri-Phite® Magnum S krijgt uw plant een nieuwe wortel boost, met name haarwortels. 
 
Nutri-Phite® Magnum S kan worden gebruikt als een extra voedingsstof in de landbouw, tuinbouw en fruitteelt, voor zowel blad- als bodemtoepassing.

Hein Lansbergen van kwekerij LG Flowers over Nutri-Phite® Magnum S
Piet Testers bevindingen met Nutri-Phite in plant ui
Kees Ammerlaan van kwekerij Solanahof over Nutri-Phite
Gebroeders Termoshuizen uit Pijnacker over Nutri-Phite
Presentatie resultaten Nutri-Phite
pootaardappelbemestingsonderzoek 2016 
Samenvatting proef pootaardappels Colijnsplaat
proef suikerbiet Ralph Hack getest door Suikerunie Dinteloord
NIEUW: artikel KAS magazine mei 2017
cijfers aardappelproef Ralph Hack

Pentagrow

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over onze producten? Mail ons dan op info@pentakeep.nl.

Pentakeep bevat het 5-Aminolevuline zuur
Planten worden sterker en vitaler
Merkbaar de beste resultaten

Meest recente berichten

Nieuwe outfit Pentakeep wielerteam

Het Pentakeep wielerteam zal het komende seizoen gaan rijden in deze nieuwe outfit. Veel succes heren!

Kom in de Kas 2017

Ook dit jaar heeft het Pentakeep treintje weer rondgereden bij Kom in de Kas 2017 in Berkel en Rodenrijs. Nieuw dit jaar was het Nutri-Phite® Magnum-S treintje

Pentakeep wederom drie jaar hoofdsponsor van wielerploeg

De komende drie jaar is Pentakeep hoofdsponsor van de Westlandse wielerploeg bestaande uit A- en B-renners. De wielerploeg is vooral bekend van de overwinningen in de lokale Westlandse rondes en enkele overwinningen op het NK.

Wortelproblemen verleden tijd en een boost voor de groei

Tholen - Hein Lansbergen van LG Flowers startte vorig jaar met een kleine proef. In een vak (600m) ontstonden er in het najaar wat problemen met de wortels, waarop Bas van Schie hem adviseerde om Nutri-Phite® Magnum S in te zetten. Hein zou zo het gewas sterk kunnen houden. “Aanvankelijk stond ik hier sceptisch tegenover. Maar ach … baat het niet dan schaadt het niet,” aldus Hein. Na een week zag hij al herstel bij de wortels. “De wortelpunten werden weer wit. Dankzij de groeikracht van de gerbera, reageert het gewas snel op dit middel. Daardoor zie je al snel resultaat. De wortelproblemen waren opgelost.”

08-11-2016
Paprikaplant kan wortelboost gebruiken tijdens vruchtzetting

Kees Ammerlaan van Solanahof teelt paprika's in Pijnacker en had deze zomer last van wegvallers in de paprikaplanten. Planten bleven achter, waren dof en stonden niet goed op de wortel. Begin augustus is Ammerlaan gestart met het geven van Nutri-Phite, een geconcentreerde meststof met specifieke voedingsstoffen die de wortelgroei stimuleert en dan met name de haarwortels. Ammerlaan: "Na drie dagen zag ik al een positieve verandering aan het gewas", vertelt hij

08-11-2016