Pentagrow laat uw land- of tuinbouwbedrijf floreren

Aangenaam. Pentagrow is de naam. Wij zijn een handelsorganisatie in meststoffen voor de land- en tuinbouw. Samen met u als ondernemer werken wij aan een maximale kwaliteit van uw gewassen met minimale chemische middelen. Met ons team productspecialisten helpen wij u om uw gewassen en daarmee uw land- of tuinbouwbedrijf te laten floreren. Wij adviseren en begeleiden u kosteloos bij de juiste productkeuze voor iedere groeifase van uw gewas. Dat doen wij met de unieke producten Pentakeep, Nutri-Phite Magnum-S en Wondpasta, waarvan wij exclusief wereldwijd dealer zijn.   

Pentakeep zorgt niet alleen dat uw gewas harder groeit, maar ook uw rendement…gemiddeld met 7%
Wat maakt Pentakeep nou zo uniek? Het is het enige product ter wereld dat 5-Amino Levulinezuur bevat. Dit vloeibare voedingselement ondersteunt uw gewas en activeert de stofwisseling. Daardoor blijft uw gewas sterker en vitaler tijdens de gehele teelt. “Pentakeep zorgt voor een sterkere plant, een snellere stofwisseling en een beter wortelgestel. Met name de haarwortels zijn belangrijk om alle elementen beter op te nemen. Het resultaat is meer, mooiere en zwaardere vruchten en dus een betere oogst.”

Cor den Hertog, algemeen directeur


Technisch gesproken bevordert Pentakeep de fotosynthese. Daardoor maakt de plant meer droge stof aan en neemt de plant meer CO² op. Met als gevolg dat planten, vruchten en bloemen extra hard groeien. Bovendien verbetert de verhoogde opname van CO² de balans, waardoor uw gewas energieker is en minder vatbaar voor ziekten. Uw investering in Pentakeep haalt u er altijd uit. Want de toevoeging ervan aan de plant kost u slechts 1 eurocent per vierkante meter per week en levert u gemiddeld een extra rendement op van 7%. Reken dus maar dat u de vruchten plukt van Pentakeep. 

Pentakeep doet het goed op potgrond, steenwol, glaswol, turf, veenmos en kokos en past dus ook vast goed in uw substraat 

Pentakeep doet het goed op gewone aarde, maar ook op alle kunstmatige bodems voor plantengroei, oftewel substraten. Denk bijvoorbeeld aan op maat voorgemengde potgrond, steenwol, glaswol, kokos, polyurethaanschuim, turfvezel, veenmos en kokos. Kortom, Pentakeep past vast in uw substraatje.   

Snijbloemen, komkommers, tomaten, paprika’s, suikerbieten…
…met Pentakeep groeit elk gewas als kool

Pentakeep wordt met succes toegepast in iedere teelt. Denk bijvoorbeeld aan snijbloemen als gerbera’s, rozen, freesia’s en aan de teelt van Alstroemeria en Lysianthus. 
Bloemen fleuren helemaal op:

 • stengels worden steviger
 • stelen breken minder
 • bloemknoppen en bloemen worden groter
 • kleuren van de bloemen en bladen worden intenser
 • gewassen staan er frisser bij
 • spoorelementen worden beter opgenomen
 • haarwortels worden beter aangemaakt
 • bloemen blijven langer houdbaar
 • de groei wordt evenwichtiger
 • er zijn minder chemische beschermingsmiddelen nodig
 • betere verdeling van biologische bestrijding

Wilt ook u meer rendement halen uit uw land- en tuinbouw? Neem dan contact op met Pentagrow voor meer informatie over onze producten.